Bitcoin nyheter: Kommer Bitcoin att gå tillbaka?

Bitcoin nyheter: Kommer Bitcoin att gå tillbaka? Cryptocurrency CRASHING bland Lloyds och China ban
BITCOIN såg en dramatisk krasch i priserna förra veckan då värdet sjönk till en lågnatt på cirka $ 8 000 idag eftersom Lloyds bank meddelade ett förbud mot att köpa NTC med kreditkort. Men kommer Bitcoin och Cryptocurrencies att gå tillbaka i framtiden?
Av VICKIIE OLIPHANT

UPP NÄSTA: „Trade not AID“: Farage SLAMS EU i tariffgräns RANT
Bitcoin är för närvarande nere på $ 7,109,20 (£ 5125,45) från 14,40 tisdag den 6 februari efter att ha kort gått under $ 6000 på tisdag till sin lägsta punkt hittills i år i en försäljning som har sett att kryptokursen förlorar mer än hälften av dess värde .

Bitcoin har fallit kraftigt under de senaste sessionerna som en risk-off-stämning över marknaderna, oroar sig för en regelbunden clampdown och bankernas förflyttningar att förbjuda att köpa bitcoin på kreditkort har skrynkat investerare och dämpat priserna lägre

Den här veckan förbjöd den brittiska högbanbanken Lloyds alla krypteringsutbetalningar på sina kreditkort och sträckte sig till andra hushållsnamn i bankgigantens kreditkortsfamilj, inklusive Bank of Scotland, Halifax och MBNA.

Virgin Money har också följt efter att de förklarar sitt eget liknande förbud mot de digitala kontanterna.

RELATERADE ARTIKLAR
Bitcoin pris: Denna kungliga familj är inställd på INVEST i kryptokurvritet
Bitcoin pris BOOST: Expert avslöjar krypto går inte bort
En Virgin Money-talesman sa: „Efter en översyn av våra policyer kan jag bekräfta att kunderna inte längre kan använda sitt Virgin Money-kreditkort för att köpa krypto-valutor.“

Andra brittiska banker förväntas följa efter de kommande veckorna.

Wallet-innehavare skulle ha hoppats på en bättre början på veckan, men nyheterna om ett annat vanligt finansiellt företag som hyses av prisvolatilitet och regleringshot innebär att andra kreditkortshandlare runt om i världen kommer att studera nedfallet från Lloyds förbud.

Emellertid kan volatiliteten på marknaden för kryptocurrency betyda att BTC kan krascha längre eller till och med sväva förbi högarna på 20 000 dollar som ses i december.

Bitcoin nyheter: Kommer bitcoin gå tillbaka? GETTY

Bitcoin nyheter: Kommer bitcoin att gå tillbaka?
Kommer Bitcoin att gå tillbaka?
DeVere-koncernen för finansiell rådgivning förutsätter att kryptokurser kommer att „skyrocket“ under de kommande 12 månaderna.

Bitcoin, gruppkravet, kan få 50-60 procent och kommer att förbli mycket volatilt eftersom det kommer under „ökat tryck“ från eterum och andra kryptokurvor.

Nigel Green, VD för deVere Group sa: „Bitcoin – världens högsta profil och största marknadsledande cryptocurrency – sjönk med 30 procent i förra veckan. Det finns en ökad granskning av marknaden av regeringar runt om i världen och ökad reglering.

„Efterfrågan på kryptokurvor är dock inställd på himmelraket år 2018, eftersom fler människor lär känna dem och använder dem, och som regeringarnas och företagens intresse och mer reglering visar hur marknaden förfaller och blir alltmer vanliga .”