Bitcoin prisfluktuation 2018

År 2015 har slutat och investerare kan nu beräkna resultatet av deras investeringsverksamhet. Vad har Bitcoin fört oss till förra året? Den första dagen på året 2015, den 1 januari 2015, gick priset på Bitcoin till 313 dollar, vilket är 59,35% mindre än ett år före det, den 1 januari 2014, då priset var 770 dollar.

Under de två första veckorna i 2015 sjönk Bitcoins pris kraftigt till 177 USD. Priset steg sedan gradvis till $ 250 i september och hade flyttats till en annan topp på $ 300 i slutet av oktober. Det maximala priset år 2015 såg vi i december 2015 när Bitcoin-priset närmar sig en nivå på 480 dollar. På nyårsafton bestämde sig emellertid investerare att de skulle få vinst och priset på Bitcoin har nu sjunkit till 430 dollar.

Som vi har sett måste Bitcoin Code

Som vi har sett måste Bitcoin i 2015 ta itu med en hel del faktorer Bitcoin Code Review – skadlig Scam, 100% Bevis som påverkar kryptokurvens volatilitet och pris. Men i 2015 nådde den dagliga volymen av transaktioner nya nivåer när Bitcoin närmade sig världsberömda betalningssystem, som Western Union och PayPal. Bitcoins transaktionsavgift är relativt lägre än de flesta andra betalningssystem. Volymen av investeringar i amerikanska dollar under 2015 ökade till 469 miljoner dollar. Mer än hundra tusen företag över hela världen accepterar nu Bitcoin som betalning. Därför, trots alla svårigheter som kryptokurrency måste möta 2015, håller Bitcoin sin position och är inbyggd i våra dagliga liv.

År 2016
I 2016 kan vi med viss förtroende säga att Bitcoin fortsätter att växa. En anledning till detta är att tvåbitersminskningen av nya Bitcoin kommer in på marknaden. Enligt Bitcoin-algoritmen reduceras belöningen för att bekräfta ett block reduceras två gånger vart fjärde år. Och år 2016 är ett sådant år. Dessutom kommer Bitcoins växande popularitet som betalningsmedel för varor att leda till en ökad användning. Dessa två faktorer tillsammans kommer onlinebetrug att leda till ökad efterfrågan och en brist på Bitcoin på marknaden.

Enligt Tone Vays, forskningschef på BraveNewCoin, kommer den bullish utvecklingen av Bitcoin att återställas i 3: e kvartalet 2016, men har inte uteslutit en återgång till nivån på $ 300. Vi frågade Patrick Dugan från USA – CFO på Omni Foundation om när vi ska förvänta oss en återhämtning av den bullish utvecklingen på Bitcoin också. Enligt honom:

„Vi är i stormens öga av en extremt haustig våg som kommer att förmörkas med den föregående innan vi går in i en ännu större triangelkonsolidering mellan $ 600 och $ 350.“

Låt oss nu titta på de stora konkurrenterna från Bitcoin. Enligt vår mening är de amerikanska dollar, euro, brittisk pund, japansk yen, kinesisk yuan och guld. Den här gången kommer oljan inte att beaktas på grund av prisfallet.