Kiinan valtion televisio toi vain DeFi: n ja Ethereumin satoille miljoonille käyttäjille

Viime vuosina Kiinan viranomaiset ovat kokeneet voimakkaasti useimmat asiat maassa. Viime vuoden lopulla Kiinan kansantasavallan keskuspankin Shanghai-pankki kohdisti ICO: t pitämällä niitä laittomina; aiemmin tänä vuonna oli raportteja paikallishallinnoista, jotka pyrkivät vähentämään paikallisia Bitcoin Revolution– ja Ethereum-kaivostoimintoja.

Lännessä katsotaan, että Kiina on torjunut salausvaluuttoja valmistautuessaan hallitseman digitaalisen valuutan käyttöönottoon.

Mutta tätä näkemystä voidaan tulkita väärin.

Kiinan valtion televisiokonttori, jolla on satoja miljoonia katsojia, teki äskettäin salausvaluutoista, jossa se keskusteli muun muassa Ethereumista, DeFi: stä.

Kiinan valtion televisio teki juuri segmentin Ethereumissa, DeFi: ssä ja muissa

Odottamattomassa tapahtumassa Kiinan keskitelevisio, valtion lähetystoiminnan harjoittaja, jolla on miljardi katsojaa kanaviensa yli, näytti segmentin yhdelle sen johtavista kanavista kryptovaluutoissa. Kiinassa sijaitsevaan salausvaroihin keskittynyt sijoittaja Matthew Graham jakoi segmentin CCTV2-katsojille Twitter-syötteessään.

Ristiriidassa väitteiden kanssa siitä, että Kiina on vankasti salausta vastaan, segmentti kattoi väitetysti, kuinka digitaaliset omaisuuserät ovat tähän mennessä parhaiten suoriutuneita omaisuusluokkia.

Ja leikkeen keskeisessä osassa ankkurit keskustelivat Ethereumista mainitsemalla, kuinka se on huippuosaaja cryptocurrency -markkinoilla, kun ne ovat ohittaneet Bitcoinin, XRP: n ja joukon muita alkuun altcoineja.

Miksi näin on, DeFi mainittiin, samoin kuin pelot inflaatiosta fiat-valuutoissa.

Segmentin raporteissa tai karkeissa käännöksissä ei mainita vihamielisyyttä teollisuutta kohtaan huolimatta aikaisemmista kommenteista ja hallituksen haarojen ja virkamiesten toimista.

Keskeinen kasvun edistäjä

Useat avaruuden analyytikot pitävät kiinalaisten sijoittajien sisäänpääsyä ratkaisevana DeFin kasvutien etenemiselle.

Mechanism Capitalin perustaja Andrew Kang kommentoi tämän vuoden heinäkuussa, että kiinalainen sijoitus salakirjoitukseen on sen „oma peto“, mikä viittaa oletettavasti vuosien 2017 ja 2018 villitykseen ja kuinka Kiina oli tässä keskeinen voima.

Toiset ovat esittäneet samanlaisia ​​huomautuksia ja osoittaneet satojen miljoonien sijoittajien merkityksen ja heidän näkemyksensä salausvaroista. DCEP: n ja viimeisen Bitcoin-villityksen kanssa useimmat ovat tietoisia kryptovaluutasta ja peruskohteista, mutta odottavat hallitusta tai jotakin viranomaista antamaan ohjeita siitä, mitä heidän pitäisi tehdä.

Hongkongissa sijaitsevan The Spartan Groupin sijoittaja Jason Choi tiivisti Kiinan tilanteen hyvin kirjoittaessaan:

„Rikkoutunut: DeFi vetää vetoa, edelleen alle 5% salauksen kokonaismäärästä. Heräsin: Levitä QE & stim takaisin pöydälle, kaikki on yksi kauppa. Räätälöity: 1.2B: n vähittäiskauppa on juuri kuullut DeFistä. „