Makroguru Raoul Pal siger Coinbase IPO vil suge institutionel likviditet fra Bitcoin

Makroinvestor og tidligere Goldman Sachs-manager Raoul Pal giver udtryk for bekymring for, at Coinbases første børsintroduktion (IPO) kan have en negativ indvirkning på Bitcoin.

I et nyt tweet siger Bitcoin-tyren, at børsintroduktionen for den amerikanske baserede kryptobørs vil aflede institutionelle investeringer væk fra kryptokurrencymarkeder.

Er der nogen, der har greb om, når Coinbase IPO er? Det suger en masse institutionel likviditet ud af rummet, da det er en aktie, der er let at købe og sandsynligvis vil medføre en kortvarig, betydelig top.

Pal forklarer, at institutionelle investorer sandsynligvis vælger at investere i en aktie, der tilbyder eksponering for kryptokurver i stedet for at købe Bitcoin.

Lad os sige, at der er $ 100 milliarder institutionelle penge klar til at komme ind i BTC i de næste 6 måneder og XX milliarder detail. Crypto er umuligt at købe for nogle og hårdt (ish) for andre. Forestil dig så, at der startes en aktie, der er værd at $ 60 mia. På det grå marked. Hvis du er fondsforvalter, hvorfor så ikke bare eje Coinbase for at blive eksponeret? Let. Nej, det er ikke bitcoin, men det vil bevæge sig som det, og du behøver ikke at tigge dit investeringsudvalg eller trustees.

Med hensyn til detailinvestorer fremhæver makroguruen, at de let kan købe Coinbases aktier gennem en mægler i stedet for at gå igennem besværet med at eje og opbevare Bitcoin.

Detail – godt, de kan nu bare købe på Schwab på 3 sekunder. BTC-eksponering uden smerter fra nye konti, frygt for hacks og al den anden FUD. Så rationelt valg – køb Coinbase, uanset om det er godt eller dårligt som en virksomhed … Det er BTC for dummies.

Pal fremhæver, at omdirigering af investeringer i milliarder dollars kan være katalysatoren, der starter en BTC-korrektion.

Desværre opsuger det 60 mia. $ Efterspørgsel (eller mere) efter BTC … Det absorberer en masse fremtidig efterspørgsel. Måske et par måneders værdi, og det institutionelle køb sænkes …

Imidlertid siger Pal, at korrektionen vil hjælpe med at holde det nuværende tyremarked bæredygtigt.

Alt helt normalt og rimeligt … Så går det til månen. Se 2013 for detaljer.