Räkna ut hur man byter bitcoin

IRS kräver nu att du rapporterar eventuella intäkter eller försäljningar av digitala monetära instrument och har lagt till en ny låda för att kontrollera avkastningen för att ange om du måste rapportera (på ett schema) dina intäkter från dessa aktiviteter. Att inte rapportera dem är skattebedrägerier.

Tyvärr, inga fler AirBNB-freebies från att hyra dina rum i ditt hus a la carte på digitala monetära alternativa valutor per natt. Du kommer att bli granskad om du inte rapporterar. För att vara uppriktig anser jag inte att det är konstitutionellt lagligt i USA att ha ett globalt „monetärt instrument“ som det används för att vaska, dölja eller försvaga pengar och av racketeers.

Var försiktig eftersom IRS som gör det rapporterbart på en avkastning gör det inte legitimt eller lagligt. Drug cartel kingpins hade fortfarande rapportera sina inkomster till IRS från GITMO.

För att vara säker, investera inte i Ponzi-system eller roliga pengar monopolspel eller gör affärer med någon som gör det. Kontanter är fortfarande kung.

Till hands för din Bitcoin Revolution

Detta är ett ämne som jag har omfattat omfattande i min nya e-bok. Många människor är i rush för att räkna ut hur man byter bitcoin för Fiat-valuta samtidigt som man undviker att skatten löper ut över huvudet. Det finns ett litet problem. IRS (och andra befogenheter som är) har etablerat ett slags drag-net för att fånga skulle vara skatteflyktare. Om du köpte din bitcoin från en börs, loggas alla transaktioner och kan bli IRS: s egendom Bitcoin Revolution Review – skadlig Scam, 100% Bevis när som helst (om utbytet träffas med lagstiftning). Bara för att du inte har blivit träffad med pappersarbete än, betyder inte att du inte kommer att vara i framtiden. Det enda sättet att man teoretiskt kan undvika skatter som är knutna till bitcoin, är om de gick med i rörelsen tidigt och köpte peer to peer genom att använda kontanter innan KYC (know your customer) protokollet infördes, där säljaren måste samla både ID och SSN för att lagligt slutföra utbytet. Vid vilken tidpunkt har du bitcoins fri och fri från en bifogad identitet.

Även om du hittade Ethereum Code

Även om du hittade någon som var villig att ge dig pengar Ethereum Code Review – skadlig Scam, 100% Bevis till hands för din bitcoin utan att använda KYC-protokollet, skulle du fortfarande behöva visa hur en stor deposition (om över 10 grand) kom ifrån om du deponerar den i banken , vilket är mycket svårare än att bara hävda det och betala gällande skatter.

Eller du kan bara riskera att förlora pengar i en brand, stöld, översvämning, etc. om du gör det så långt. Om du köpt från en peer som inte använde KYC, och som dabbles i stora transaktioner, är han antagligen på en tittlista som pekar rätt till dig, och om han använde KYC, kunde de slå honom med pappersarbete kunna se det belopp som så småningom hamnade i dina händer. Det finns många maybes, och om du inte kom in, med tanke på alla dessa faktorer är det bäst att inte lämna det till chans och hävda som kapitalvinster. De är inte för hårda för att självrapportera att se så många människor inte har.