Varför Tap Global blir nästa stora Crypto-betalningskort

Tap Global låter användare konvertera sin krypto till några av de mest använda fiatvalutorna: USD, Euro, Pund Sterling och AUD kommer snart. Konverteringen sker också till de bästa priserna.

Säg mig något: vad är användningen av att hålla en påse med guld om du inte kan spendera den? Guld är tänkt att spenderas. Det är tänkt att bli frittered på god mat, vin och livets kryddor. Har du en påse med guld som du inte kan spendera?

Bitcoin Era digitalt guld, vi har hört det sagt gång på gång. Och du kanske bara har någon BTC eller annan cryptocurrency som samlar damm någonstans. Du kanske vill spendera det … men besväret med att utbyta det till fiat med alla dessa avgifter och väntetider och problem är bara för mycket huvudvärk.

Vad sägs om att du undviker all den stressen? Förvandla din krypto till spendable fiat. Omedelbart.

Tryck på Global – Ditt pass att spendera

Om du har funderat på att ta den påsen bitcoin och spendera den, överväg att lägga den på ett förbetalt Tap Global Mastercard. Din värld kommer att öppna sig.

Tryck på Global låter dig konvertera din krypto till några av de mest använda fiat valutor: USD, Euro, pund sterling och kommer snart AUD. Konverteringen sker också till de bästa priserna.

Du behöver inte jaga efter vilket utbyte som ger dig det bästa priset eftersom Tap skannar 100-tal med globala orderböcker inom några sekunder för att hitta den bästa kursen för dig och slutföra köpet eller försäljningen av valutor i realtid.

Efter konvertering kan du spendera fritt (och undvika COVID) genom att använda Taps kontaktlösa betalningar.

Det är mer än en Mastercard.

Tap Global är en hel serie tjänster designade och byggda med kryptoinnehavare i åtanke

Kolla in deras app; hittar du en e-plånbok med flera mynt som väntar på dig. Det är ocksåauktoriserade och regleradeav Gibraltar Financial Services Commission. Lägg till det faktum att Tap Global och dina fonder också är försäkrade upp till 100 miljoner USD av Lloyd’s of London och du har en vinnande kombination för förtroende och säkerhet.

Använd deras app. Deras intelligenta programvara ansluter till de största kryptobörsen samtidigt, så att du direkt kan handla i en bred korg med olika kryptokurser. Det är som att vara ett barn i en godisaffär.

På tal om godis, hur kan du köpa en del som faktiskt är bra för dig?

Klicka på Global visar att det är mer än ett Mastercardgenom att göra det möjligt för användare att köpa sin token som heter XTP. Det är listat påBithumb Global och det är direkt relaterat till hur framgångsrikt Tap Global blir.

För dig som precis börjar som kryptohållare behöver du inte oroa dig för att finansiera din plånbok med krypto eller XTP ännu. Du kan finansiera ditt konto med en banköverföring eller betalkort. Sedan kan du köpa kryptokurser på Tap-appen mot en avgift på 0,5% till 1,5% – några av de lägsta i branschen.

Oavsett vilken nivå av kryptohållare du är, åtminstone kan du handla på appen och veta att din krypto både är säker i Taps kyllagringsvalv och snabbt tillgänglig att spendera. Det är det bästa från båda världar: sinnesfrid + bekvämlighet.

Tala om bekvämlighet – snabb sidoanteckning – om du är en jet-setter eller jordklotare, låter Tap dig konvertera fiat eller cryptocurrency till den valuta du behöver på din nya destination. Fiat-omvandlingar är gratis upp till 1000 £ per månad. Inga extra avgifter eller ogynnsamma valutakurser när du reser eftersom ingen behöver ekonomisk stress på sin semester.

Tryck på Global – Det är verifierat

Det finns ett gammalt talesätt i krypto: lita inte, verifiera.

Kanske fram till denna tidpunkt har du lutat dig mot att få det Tap Global Mastercard – men vad händer om TAP går i brist? Detta är ett legitimt problem.

Wirecard AG-debakel gjort rubrikerrunt världen. Det sätter både konsumenter och företag i framkant. Finansiella tjänster bör inte ha så många fallgropar.

Tack och lov, EES-kunder kan vända sig till Tap, det första förbetalda Mastercard-relaterade kryptokortet som fungerar i Europa, vilket gör det möjligt för användare att omedelbart förvandla digitala tillgångar till tillgångar som kan användas.